2010. június 14., hétfő

BÉTA Klub blog, bétaverzió

Üdv mindenkinek, elvileg ez a blog szolgál majd a Békéscsabai Társasjátékos Alakulat találkozóinak megszervezésére, itt egyeztethetünk időpontot, megtárgyalhatjuk, hogy milyen játékokat vigyünk (lehet kérni is), és a többi...

Röviden rólunk: nemrég alakultunk, múlt hét szombaton volt az első találkozónk az Ifiházban, és elvileg hetente/kéthetente/meglátjuk időközönként fogunk találkozni. Szeretettel várunk minden érdeklődőt, belépési díj nincs, társasjátékot se muszáj hoznod, és az se baj, ha teljesen új vagy a (komolyabb) társasjátékok világában.

A találkozóink időpontjai a http://tarsas.atw.hu oldalon, illetve itt tekinthetők majd meg. Itt a diskurálás menne, ott meg konkrétan annyit kéne jelezni, hogy jössz/talán jössz/nem jössz az adott alkalomra, könnyebb lesz átlátni, mint itt kibogarászni a kommenteket. (Bár attól messze vagyunk létszámilag, hogy igazán bele lehessen zavarodni. :] )

Egyelőre úgy állítottam be a blogot, hogy bárki hozzá tudjon szólni, ne kelljen regisztrálni. Ha gond lesz a spambotokkal, akkor lehet, hogy majd váltunk.

Üdv,
  Viktor

Ui.: A nevünket köszi Gainesnek. ;)

2 megjegyzés:

  1. Igen, a dizájnon még csiszolok. :P

    VálaszTörlés
  2. Legközelebb most már társasjátékos hátterünk lesz, ígérem. :)) Folyamatban van.

    VálaszTörlés