2010. június 19., szombat

Harmadik találkozó: időpont-egyeztetés

Beszéljük meg, ki mikor ér rá, illetve lehet jelezni, hogy mivel szeretnétek játszani. A játékaink listája itt található.
Az Ifiház hétköznaponként este 7-9-óráig van nyitva (hogy adott napon konkrétan meddig, azt igazából csak akkor tudjuk meg, amikor lefoglalom az időpontot), szombaton ismét csak délelőtt, vasárnap meg egyáltalán nincs.

20 megjegyzés:

  1. A szombatot annyira nem pártolom, az a 4 óra kevéske, meg korán is kéne kelni. :P A hétköznapok közül nekem most elvileg bármelyik nap jó, maximum Federer meccseihez kell igazodnom. :D

    Mivel sokunknak nyári szünete van/lesz, illetve nem fixen "8-tól 5-ig" dolgozunk, akár délelőtti kezdésben is lehet gondolkozni, ha van rá igény.

    VálaszTörlés
  2. Nekem a jövő héten még van meló délelőtt, de a délutánok még beleférnek főleg a hét második felében. A 29-ei héten is lesz melő, de azt talán tudom pakolgatni. Amúgy a péntek délutánom felszabadult, szóval az már a jövő héten is jó lenne. Az Ifiháznak nem lesz nyári szünete?

    VálaszTörlés
  3. Mintha azt mondták volna Ifiházék, hogy végig nyitva lesznek nyáron.

    VálaszTörlés
  4. Szombatot illetően egyetértek Viktorral.
    Alkalmazkodom hozzátok(nekem is sok a szabadidőm)

    VálaszTörlés
  5. Ja igen, azt írja meg, akinek nem mindegy, hogy hány órára tudna odaérni. 3? Kicsit hamarabb? A később az necces, mert ha mondjuk 7-kor zárnak, akkor 4 óránk sincs...

    Ha kiderül, hogy több nap is van, ami mindenkinek megfelel, akkor azt fogom kérni az Ifiháztól, amelyiken a legtovább vannak nyitva.

    VálaszTörlés
  6. Úgy néz ki, hogy csütörtökön nem lesz otthon a család, úgyhogy hozzám lehet jönni akár hajnalig is. Kb. 4-ig dolgozom utána lehetne jönni. Én Gyulán lakom, ha ez nem okoz gondot. Ez még 80-90%, tehát nem teljesen biztos, csak felvetettem, hogy egyáltalán van-e érdeklődés erre.

    VálaszTörlés
  7. Nincs ellenemre a kezdeményezés, sőt, szívesen csatlakoznék (bár nekem tényleg gond a kijutás), de szerintem ne az Ifiházas találkákat helyettesítsük ezzel, hanem _mellette_ legyen(ek ilyenek).
    Részben azért, mert többeknek körülményesebb lenne kijutni vsz, ne morzsolódjon le senki, másfelől esetleges új résztvevőkre is inkább ott számíthatunk (akár ismeretlenekre, akár olyanokra, akiket a csabai tagok 'hurcolnak magukkal').

    Azt mondjuk még nem tudom, nekem lesz-e időm két találkozóra a héten, de ezt a másikat nyilván nélkülem is meg lehetne tartani. Lássuk, mit szólnak hozzá a többiek.
    Ha gondolod, dobhatok egy külön bejegyzést is neki, "Három és feledik találkozó", "Első soron kívüli találka" vagy hasonló címmel. :) (De bevehetjük a normál számozásba is, teljesen mindegy.)

    VálaszTörlés
  8. Nekem mindegy, csak szóltam, hogy így megoldható egy hosszabb lélegzetű összejövetel.
    Pénteken délutános vagyok, így 13.00 óráig ráérek.

    VálaszTörlés
  9. Nekem mindegy, csak szóltam, hogy így megoldható egy hosszabb lélegzetű összejövetel.
    Pénteken délutános vagyok, így 13.00 óráig ráérek.

    VálaszTörlés
  10. Csütörtök este-délután nekem jó lenne, de nem túl sokáig, mert másnap meló.
    Pénteken kb. 4-5 körül tudnék odaérni, attól függ mikor tudok lelépni (konferencia lesz és nem tudom, hogy mikor ér véget).

    VálaszTörlés
  11. Lajos, tényleg kétszer írtad be ugyanazt, vagy a blogspot zsonglőrködött?

    A pénteket szerintem kihúzhatjuk, Lajosnak se jó, meg Szilágyi Viktor is jelezte, hogy neki olyankor hamarabb el kéne mennie.

    A kedd már korai, marad szerda vagy csüt. Ha lesz valami Lajos ötletéből, akkor szerda.

    Peti még nem írt, de neki elvileg bármelyik nap du jó.

    kisqqcs: a csütörtököt mire írtad, az Ifiházra vagy Gyulára?

    VálaszTörlés
  12. Kétszer írtam, mert először eltűnt, akárhogy frissítettem, aztán mikor elküldtem a másodikat, megjelent az első is.
    Csütörtökön ráérek akkor is, ha nem nálam lesz, szerdán sok melóm szokott lenni, az nem túl jó.

    VálaszTörlés
  13. Pedig már pont mondani akartam a szerdát, mert most hívtam fel az Ifiházat: szerdán 8-ig vannak, csütörtökön 7-ig.

    Kezdem úgy érezni, hogy túlszervezzük a dolgot. :)

    VálaszTörlés
  14. Csütörtök 15-19? Az elhangzottak alapján nem tudok jobbat mondani. :| Jelezze, akinek jobb lenne a korábbi kezdés is, tőlem mehetne 13 vagy 14 órától is akár.

    A hajnalig társasozás amúgy remekül hangzik, egyszer tényleg meg kéne játszani (pláne, ha megvettem a TI3-at:), de sajnos ma bebizonyosodott, hogy a héten biztos nem lesz ennyi időm.

    VálaszTörlés
  15. Csutortokot en Gyulara irtam. Rajottem kozben, hogy valoszinuleg nekem a du. lehet, hogy koran van, mert nem tudom, hogy hanykor lesz bizonyitvanyosztas :(. No, mindegy, beszeljetek meg valamit, aztan remelem ossze tudom hozni.

    VálaszTörlés
  16. Eh, nincs olyan idősáv, ami mindkettőtöknek jó lenne...
    Mi lenne, ha ezt most mégis szerdára tennénk, ha már Gyuri kimaradt a múltkoriból (a szerda akkor ugye jó neked?), ÉS mellette Lajos megtarthatná a csütörtöki gyulai dolgot is; úgy látom, ketten már lesztek.

    Máskor hamarabb elkezdjük szervezni a dolgokat. Mondjuk ha ebben végre megállapodtunk, nyitok egy topikot a jövő hétnek.

    VálaszTörlés
  17. De tőlem ki is hagyhatjuk ezt a hetet, unatkozni (sajnos) biztos nem fogok.

    VálaszTörlés
  18. Nekem a csütörtök a jó, ha Lajos akkor estére gondolt, mondjuk olyan 18-tól 22-ig (mennyi Memoir'44 fér bele? :)).
    A szerda viszont nagyon nem :(.
    Az a gond ezzel a kezdjük el korán szervezni dologgal, hogy néha nem tudja előre az ember, hogy mi lesz a következő héten (pl. én azt hittem, hogy vasárnap megkapom a fordítást és nekikezdhetek kényelmes tempóban, de csak holnap fogják küldeni, a határidő meg ugyanaz, szóval elég feszes lesz). De nem nyavalygok, ha összejön, akkor örülök, ha nem, akkor jövő héten.

    VálaszTörlés
  19. Harapófogóval kell kiszedni mindenkiből, hogy mikor nem ér rá. :P
    Jó, akkor csütörtök 15-19 Ifiház + Lajosnál estefele valamettől valameddig (ezt légyszi, pontosítsd, hogy ki tudjam írni); aki akar, benéz mindkettőre. :)

    VálaszTörlés
  20. Az Ifiház ok, de lehet, hogy csak 4-től tudok menni, az estét szerdán tudom meg pontosan, hogy elmegy a feleségem vagy sem, mert még nem tudja 100%-ra.

    VálaszTörlés