2010. július 19., hétfő

Hetedik találkozó - 2010. július 22. csütörtök, 14:00-19:00 - Ifiház, 37-es terem

Lehet szervezni, hogy mit játsszunk.

16 megjegyzés:

  1. Viszem MPM Citadelláját, azzal játszhatnánk (kb. 1 óra játékidő és 4-7 fővel kéne), itthon már kipróbáltuk, jó kis játék.

    VálaszTörlés
  2. Bármire vevő vagyok amit még nem játszottunk. Már alig várom a csütörtököt.

    VálaszTörlés
  3. Citadella jól hangzik. Én vihetek Dominiont, Pandemicet megint, de mivel busszal megyek, ezért ezek csak 4-re érnek oda (akkor jön a nejem kocsival :).
    cirroid: Mystery Express milyen? Kipróbáltátok már?
    Esetleg én benne lennék egy Chaos in the Old World-ben. Illetve vihetek még Catant is.

    VálaszTörlés
  4. kisqqcs: Ha nem nagy kérés, ismét elhoznád a Catant? Hátha most sikerül vele játszani egyet! :)

    A részemről szívesen játszok ismét kártyajátékokat is: Bang!, Aranyásók, Citadella. Egyrészt nagyon bejöttek, másrészt viszonylag "kezelhető" időbeosztás tesznek lehetővé . Amúgy pedig jöhet bármi! :)

    VálaszTörlés
  5. Hali!
    Érdeklődőként szívesen meglátogatnám a társasjátékkört, így felajállom, hogy ha szeretnétek akkor tudok vinni Igenis sötét nagyurat vagy Munchkint! Ha nem kell akkor meg csak magam megyek. :D
    üdv.:
    Csab DeRolyg

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Gyere, örülünk az új tagoknak. A Munchkint meg már akartam is írni, ami azt illeti. Másoknak is megvan, de nekem mindegy, ki hozza. :)

    Túl hosszú játék most nem fog beleférni, az nyilvánvaló, de egy Chaost én is el tudok képzelni, ha időben elkezdjük. Viszek még Citadellát, Talismant, Race-t...

    kisqqcs: ...ja meg az Arkhamodat. A Mystery Express-szel eddig kettőt játszottunk: szuper, nagyon szeretjük, de csak a következő találkozótól vinném, ha nem probléma. (Részben a játékidő miatt is: 5 fővel, 3 új emberrel eléggé elhúzódhatna.)

    VálaszTörlés
  7. Itt jelzem, hogy lesz egy új tagunk, aki mostanában költözik a megyébe, egész pontosan Gyulára. Leghamarabb a jövő hét utáni találkozóra tud eljönni, de addig is ki lett téve, milyen játékai vannak (Quis).

    VálaszTörlés
  8. Azért viszem a Bang!-et, de rövid idő miatt szerintem a végére kellene tenni, hogy pár hosszabb játékra több idő jusson.

    VálaszTörlés
  9. leviatan: Esetleg ha el tudnád hozni a Munchkint kiegészítőkel együtt? Szívesen megnézném a kieges lapokat.
    Csaba: üdv, gyere nyugodtan, szerintem ha leviatan el tudja hozni a Munchkint akkor lesz, illetve szerintem lesz megint elég játék :).
    Citadellához kedvcsináló: http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=5840 (esetleg ha lesz időtök megnézni a videókat, akkor rövidebb lehet a szabálymagyarázat ;)).
    Akkor viszek Catant, ott lesz az 5-6 fős kiegíszítő is, úgyhogy annyian játszhatunk. Viszont jó lenne egy, vagy több Dominion parti, főleg azok kedvéért, akik szeretnének majd online is játszani a BSW-n.

    VálaszTörlés
  10. Én sem csak kártyajátékot akarok, az biztos, abból nekem elég lesz két parti, remélhetőleg egy Citadella és egy Munchkin (esetleg Race For the Galaxy, ha érdekel valakit), hogy jusson idő valami közepesen hosszú játékra is. Persze aki akar, kártyázhat elejétől a végéig, elvileg leszünk elegen hozzá. :)

    A Citadella szabálymagyarázat gyorsan meglesz szerintem, nem muszáj készülni. (De lehet.:)

    Peti már Dominionozott többször is, szóval neki nem kell bemutatni, csak Janinak; mármint az eddigi két jelentkező közül.

    Más: Laci telefonon jelezte, hogy most nem tud jönni.

    VálaszTörlés
  11. kisqqcs: Köszi a linket, de közben a Deltavision oldaláról letöltöttem a szabálykönyvet (bár elég rossz minőségben van beszkennelve), és már olvasom is. :)
    Előre is köszi a Catant!

    VálaszTörlés
  12. kisqqcs: egy Munchkin kiegészítőkel rendel. :) Szívesen elviszem, de össze vannak keverve, mind a 4 pakli egybe, szóval mazsolázhatsz. A dobj egy hátast-nál vannak új szabályok.

    VálaszTörlés
  13. Elég sok munkánk gyűlt össze, amiről nem tudtunk előre, így kétséges, hogy odaérünk, Feri szinte biztos, hogy nem megy én, ha tudok akkor is csak 4 óra után.

    VálaszTörlés
  14. Hú, pedig te vagy az egyetlen, aki eddig minden találkozón megjelent, ilyen sorozatot nem szabad megszakítani! :))
    Csak viccelek, ha nem fér bele, nem fér bele, de azért várunk (és jó eséllyel be is tudnál szállni valamibe hamar, mert úgy tűnik, lesz sok rövidebb játék).

    A jövő hétről mit tudsz mondani? Csak mert valószínűleg megint helyben egyeztetünk, és akkor titeket is számításba vennénk, még ha nem is lesztek ott.

    VálaszTörlés
  15. A jövő héten nyaralni leszek, úgyhogy hozzám nem kell alkalmazkodni, Feri most ebédel így nem tudom megkérdezni.

    VálaszTörlés
  16. Oké.
    Én jövő hét utáni héten nem leszek - ugyanezért.

    VálaszTörlés