2010. július 24., szombat

Nyolcadik találkozó - 2010. július 30. péntek, 11:00-17:45 - Ifiház

Végül a pénteki nap felelt meg a legtöbb embernek. Mivel aznap 6-kor zár az Ifiház, a szokásos kezdési időponttal még négy óránk se lett volna, ezért délelőtti kezdésben állapodtunk meg.

19 megjegyzés:

  1. Én csak 2-körül tudok menni.

    VálaszTörlés
  2. A Balaton partján fogok rátok gondolni :)

    VálaszTörlés
  3. Most sajna nem tudom, hogy lesz-e időm, de ha tudok, 1-2 órára mindenképp beugrok.

    VálaszTörlés
  4. En de. tankonyvet pakolok, de remelem 11-re vege lesz :). Lesz Pillars?
    K. L.: Jo pihenest!

    VálaszTörlés
  5. Csütörtökön 8-ig lesznek nyitva, de aznap nem jött volna se kisqqcs, se én (se Lajos), szóval jelentősen megcsappant volna a társasjáték-kínálat.

    Lajos: heh. :) Jó nyaralást!

    Pillars lesz, csak azt nem tudom még, hányra tud jönni MPM.

    VálaszTörlés
  6. MA újra átolvastam az On the Brink új játékmódjait. Esetleg van valakinek kedve bio-terroristázni? Vagy virulent strain játékmód?
    Ez utóbbit játszottuk ketten, Évával és közölte, hogy könnyen nyertünk. Igaz, easy mód volt, de amikor már csak öt húzólap maradt, akkor én nem nevezném könnyűnek a győzelmet :).

    VálaszTörlés
  7. Ideje lenne már egy kör Talizmánnak, és rég játszottam Arkhammel...

    VálaszTörlés
  8. kisqqcs: a bioterrorista engem most annyira nem érdekel (az 1 mindenki ellen felállás miatt, pihentetni akarom), de a virulent jöhet. Azért meg lehet győzni, igazodok.
    Vagy ha tényleg kezdésre jöttök, játszhatunk egy Mystery-t, amíg megjön Pali (kb. el is tart addig), utána úgyis Katedrálisoztok, gondolom. :)

    Tapi: a Talismanra gondoltam én is, viszem, Arkhamot most maximum kieggel játszanék, és csak akkor, ha 100%, hogy be tudjuk fejezni.

    VálaszTörlés
  9. Sajnos a szabadságolások és a békéscsabai csatornázásos balhé miatt nem tudok menni (vagy csak nagyon későn). A katedrálist viszont be tudom adni vkinek, ha kéritek. Ez esetben ugyanakkor vkinek meg kellene ismerkednie a játékszabállyal, mert elmagyarázni már nem lesz érkezésem.

    VálaszTörlés
  10. Még nem voltam a klubban, és úgy volt hogy a holnapi találkozó is kimarad, de változott a program, és úgy néz ki, hogy tudok menni.
    A Mystery Express érdekelne.
    Én úgy gondoltam, hogy Dungeon Twistert és Condottieret vinnék.
    Vigyek mást is?

    VálaszTörlés
  11. Sajnos én most nem tudok menni pedig szívesen befejeztem volna a warhammert. Na majd máskor. Nektek jó játékot!
    uff!
    Csab DeRolyg

    VálaszTörlés
  12. MPM: én szívesen elolvasom, de hova tudod beadni a társast?
    cirroid: Minden attól függ, hogy mikorra végzek a suliban, de szerintem odaérünk 11-re. Jön Éva meg talán a húga is. Viszem a Pandemicet, aztán majd meglátjuk, Mystery.t szívesen kipróbálom én is.
    Quis: Én igazából egyiket sem ismerem, de mindennek örülök :).
    Pandemic-en kívül mit vigyek? Ott lesz az Aranyásók, de sajnos a Dominion most nincs itthon :(.

    VálaszTörlés
  13. Nektek játszani. Ugyanis itt dolgozom az ifiház tőszomszédságában. Tehát reggel felkapom, és beadom

    VálaszTörlés
  14. Király :).
    Akkor én kinyomtatom a szabályokat és elolvasom :).

    VálaszTörlés
  15. Szívem szerint Twilight Imperiumoznék, de talán bölcsebb lenne kipróbálni előtte itthon, hogy ne nyúljon még a várhatónál is hosszabbra, szóval majd lgk. Azért azt lehet jelezni, hogy kit érdekel majd. :]

    Jelen állás szerint ezeket viszem: Mystery, Talisman, Race, Arkham, (nem saját) Citadella. Meg majd amihez még kedvem szottyan reggel. :) Persze nem késő kérni se.

    Quis: remek. :)

    Csab: jaja, azt még mindenképp befejezzük valamikor.

    kisqqcs: Aranyásókból 3 is. :D Én Munchkint kérnék megint, ha nem gond. Talán egyszer majd sorra is kerül. ;)

    Illetve nagyon szívesen kipróbálnám leviatan vmelyik zombis játékát. A Last Night érdekel jobban, de gondolom, időben előnyösebb a Zombies.

    VálaszTörlés
  16. Talisman, Arkham-ot játszottam már (szeretem is őket). Szóval mást preferálok inkább egy darabig. Aztán ha mindennel játszottam már akkor tudom mi lesz a kedvencem, mi meg nem. Battlestar Galactica-ra már régen várok. :)

    A Zombies!!! egyszerű, a lapokat lefordítottam, kinyomtattam annak aki nem tudna angolul szóval avval nem lesz gond. Viszont jól ki lehet egymással szúrni így akár 2 órás is lehet egy menet (4 játékossal próbálva) a kb 45 perc helyett. 2-6 játékos.

    A LNOE nem nehéz, de 2x60 lappal játszunk amihez azért kell egy kis angol tudás. És ha ott fordítja valaki akkor azt mindenki hallja és akkor löttek a legnagyobb varázsának. Tudod mit tudnak kijátszani ellened a zombik és vica versa. Ez megöli az egészet. Így is kb 1,5 óra minimum (kivétel ha mindenki gyorsan kinyiratja magát a zombikkal :D ). 2-6 játékos.

    Ha valamelyikkel akartok játszani akkor szóljatok (vagy ha a BANG! kell). Ha senkinek sincs baja az angollal akkor LNOE-özhetünk. Ha van valakinek hordozható cd lejátszója akkor hallgathatjuk a hozzá adott cd-t játék közben. :)

    VálaszTörlés
  17. Igen, ezt ismerem, én is szeretek újakat kipróbálni.

    A BSG-re minimum 4-5 órát kell számolni új játékosokkal, szóval most biztos nem férne bele, mivel te 2-re jössz, Peti nem ér rá sokáig, MPM meg egyáltalán nem. (Egyelőre mi 4-en akarunk BSG-zni, talán még kisqqcs jelezte, de arra most nem esküdnék meg.)

    A zombisok közül macerás elhozni mindkettőt? Mert ott derül ki pontosan, hogy hány jelentkező van, melyikbe érdemes kezdeni. Ha csak egyet tudsz hozni, akkor válassz te.

    CD: azt szerintem most passzoljuk, a másik csapat nem biztos, hogy örülne neki. :) (Valószínűleg most is leszünk annyian, hogy ne csak egy játék menjen egyszerre.)

    VálaszTörlés
  18. reinfuss: itt a link a szabályokhoz:
    http://www.jateklap.hu/components/com_bglist/games/224/rule/Sauelen-der-Erde-jatekszabaly.pdf

    VálaszTörlés
  19. kisqqcs: Köszi! Meglátom, mire megyek vele! :)

    VálaszTörlés