2010. július 10., szombat

Ilyen volt az ötödik találkozó

1. Egy 3 fős Cosmic Encounterrel nyitottunk, hogy elüssük az időt 3-ig, és újfent bebizonyosodott, hogy ugyan így sem rossz, de nem fogható a roppant szórakoztató és kaotikus 4-5 fős változathoz, mert így egész egyszerűen nem elég színes.
Zsuzsi Observerrel verte Peti Machine-ját és az én Warpishomat (kínos?). Nagy győzelmi mámorában viszont elfelejtett fotózgatni (á, nem is azért, csak úgy), úgyhogy ennyit a beígért képekről. :P

1,5. Lezajlott az interjú és a fotózás, ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Molnár Pál Mártonnak a lehetőségért. A cikk a Békés Megyei Hírlap vasárnapi számában lesz olvasható. Elvileg lesz link.

2. Bár nem ez volt betervezve, végül egy Middle-Earth Quest-et kezdtünk el, ami igazi epikus társas lévén egyben le is fedte a maradék játékidőnket, sőt, igazából még befejeznünk sem sikerült. Önmagamat ismételve: újfent bebizonyosodott, hogy új játékosokkal a MEQ-et nem szabad 3 hős + Szauron felállásban játszani, mert az úgy nagyon lassú. 2-3 fővel remek játék, de újabb 4 fős MEQ-re maximum akkor lehet majd rávenni, ha összegyűlik annyi tapasztalt játékos.
Szóval fél óra szabálymagyarázat és 4 óra játék után a jókat hirdettük ki győztesnek, mivel Szauron nem állt különösebben fényesen. Fogjuk arra, hogy tudathasadásos volt. (Mivel 1-gyel többen voltunk a max. játékosszámnál, ketten irányítottuk őt.)

Ennyi volt, legközelebb több rövidebb játékra vágyok, és szerintem a többiek is. :)

4 megjegyzés:

  1. Húha, nem is tudtam, hogy valakinek van MEQ-ja :).
    Melyik játékkal "fotózkodtatok"?

    VálaszTörlés
  2. Pedig ott vannak a listák. :)

    Memoirról és MEQ-ről készültek fotók, utána részben amiatt is játszottunk az utóbbival, mert már ki volt pakolva.

    VálaszTörlés
  3. Eh, rosszul játszottuk a Warpisht, a Warpban lévő minden hajó után kellett volna bónuszt kapnom, nem csak a sajátjaimért. Így már nem kínos. :)

    VálaszTörlés
  4. köszönet a session reportért. ha van rá kapacitás, lehet részletezni is:) jó olvasni.

    VálaszTörlés